Kismamáknak

Home » Kismamáknak

Kismamáknak

Szakembereink

Egyéni tanácsadásért fordulj hozzánk bizalommal

Halmos Julcsi

halmos julcsi kikötő

Hatha,-gerinc,- kismama és babás jóga oktató, képzés vezető, dúla, MBCP Mindfulness meditációs tanár, önkéntes szoptatási segítő

A jóga órák mellett Julcsihoz bátran fordulhatsz várandóssággal kapcsolatos kérdéseiddel, és szívesen segít önkéntesként a szoptatásban. Egyénileg és csoportosan is tart szülésfelkészitést, valamint Tapolca-Sümeg-Keszthely környékén aktív dúlaként vállal szüléskísérést.

Héring-Vastag Orsi

héring-vastag orsi

Okleveles Stott pilates (matwork) oktató, posztnatalis fitmummy tréner, gerincedző, OKJ sportoktató, fascia tréner

Posztnatális fitmummy trénerként a szülést követő időszakban tudok segíteni. Ellenőrzöm a hasfal állapotát, és célzott gyakorlatokkal segítek (újra)aktiválni a hasizmokat. A tornagyakorlatokat a Te saját állapotodnak megfelelően állítom össze. A szülés utáni hasizom regeneráció fontos láncszeme a további mozgásos tevékenységek biztonságos kivitelezése érdekében.

Kovács Katu

kovács katus

Hatha jógaoktató. Vinyasa Flow jógaoktató. Perinatális szaktanácsadó. Prenatális fitmummy tréner

Szeretettel várom jelentkezésed: Ha gyermeket tervezel és női léteddel kapcsolatos témák mentén hangolódnál erre a meghatározó életidőre; Ha várandósságod folyamatában és szülésed idején jól esne számodra egy női, dúlai kísérő. Fontosnak tartom az önismereti munkát, amelyet szinte minden esetben a mozgás, a testbe helyezkedés kísér.

 

Ryszka Nóra

ryszka nóra

Shiatsu gyógyás. Jógaterapeuta. Ayurvédikus babamasszázs oktató.

A shiatsu egy olyan kezelésforma, amire a várandósság alatt és után is lehet jönni. Trimeszterre és egyénre szabottan dolgozunk, nincs két egyforma kezelés. Segíthet a mozgásszervi problémák kezelésében, hőingadozásban, émelygés kezelésében, a szoptatás beindításában is. Várlak szeretettel a kezelésen!

Szülésfelkészítő tanfolyam

4 alkalmas tanfolyam 2024. február 10-től

kikötő tapolca
Flower
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Flower

Értesülj elsőként programjainkról

és az akciókról!

Címünk:

8300 Tapolca
Fő tér 6-8.