Anyapara konzultáció

Home » Anyapara konzultáció

 

 

 

 

„Mediátor vagyok és hiszek a beszélgetésekben, illetve bizonyos helyzetekben csak ebben hiszek.”

kikötő tapolca

Konzultációk Szücs Szilvivel

A kamaszkor a szülőnek egy lehetőség…

Arra, hogy a szülő is fejlődjön, hiszen naponta kap vélt vagy valós visszajelzést a kamasztól. A kamaszkor lehetőség arra, hogy az eddig jól működő, de hirtelen megváltozott családi rendszert újrafogalmazzuk. Lehetőség arra, hogy felfedezzünk egymásban olyan tulajdonságokat, amelyekre eddig nem figyeltünk.

Végül, de nem utolsósorban a kamaszkor lehetőség számunkra a sebezhetőség felvállalására és az önismeretre.

Szülő konzultáció

A kisgyerekkorból váltani kiskamasz, majd nagykamasz „állapotba” nem egyszerű dolog, hiszen itt nemcsak a gyereknek, hanem a szülőnek is illeszkednie kell. Elég jó szülőnek lenni nehéz, de nem lehetetlen.

Kamasz-szülő mediáció

Olyan kamasz – szülő mediációs lehetőséget kínálok, amely az adott családban felmerülő konfliktusokra fókuszál. Arra törekszik, hogy mindkét fél számára hosszútávon megfelelő közös megállapodás jöjjön létre. A mediátor nem ad tanácsot, csak közös nevezőre hozza a feleket.

A konzultációkról részletesen a honlapomon olvashatsz:

Szülő – szülő mediáció

Ezt a formát együtt élő szülők esetén ajánlom. A szülő – szülő mediáció akkor jöhet szóba, ha a szülők nem értenek egyet bizonyos kérdésekben a gyereknevelést illetően és ez napi szinten konfliktusokat okoz. Ilyen helyzet minden családban előfordulhat.

Rólam

Szücs Szilvi vagyok az Anyapara oldal alapítója. 10 éve foglalkozom kamasz-szülő témákkal és 4 éve vagyok mediátor. Az oldalra érkező kérdések, a személyes találkozások és a rendezvényeink online és élőben megerősítettek abban, hogy a kamaszkor tanulható, mi több: élvezhető. A kamaszkor lehetőség arra, hogy az eddig jól működő, de hirtelen megváltozott családi rendszert újrafogalmazzuk. Lehetőség arra, hogy felfedezzünk egymásban olyan tulajdonságokat, amelyekre eddig nem figyeltünk. Végül, de nem utolsósorban a kamaszkor lehetőség számunkra a sebezhetőség felvállalására és az önismeretre.

Két éppen már hivatalosan nem kamasz anyukája vagyok. Mostanra szemlélődő, érdeklődő, nyitott, türelmes anyának érzem magam, de az előzőekből következik, hogy nem most kezdtem a kamaszkort.

Kinek érdemes eljönni a beszélgetésre?

Ha úgy érzed, hogy egyedül vagy a kamasszal kapcsolatos kérdéseiddel.
Ha éppen egy nehezebb időszakot élsz meg anyaként vagy/és nőként.
Ha konkrét kérdéseid vannak a kamaszkorral kapcsolatban.

Ár:

A konzultációk díja: 15.000 Ft/óra

Konzultációk ideje:

Egyedi egyeztetés alapján.

Bejelentkezés:

Szücs Szilvi
mediator@anyapara.hu
30/456-34-26

 

Itt is megtalálsz:

kikötő tapolca

Értesülj elsőként programjainkról

és az akciókról!

Címünk:

8300 Tapolca
Fő tér 6-8.