Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Csípőnyitó műhely Julcsival

július 18 @ 5:00 du. - 8:00 du.

kikötő tapolca

Csípőnyitás és relaxáció workshop Julcsival

Mindenki más és más miatt jár csípőnyitó órákra; van, aki a csípő körüli fájdalom enyhítésére, van, aki az itt elraktározott feszülések és/vagy blokkok oldása miatt és olyan is van, aki a spárga vagy elegáns szanszkrit nevén a Hanumán ászanához közelebb kerülés végett jön el.
Bárhogy is van, csípőnyitó jóga órára menni jó! 🙂
Az óra után garantáltan könnyebb, rugalmasabb testérzetet tapasztalhatsz meg, és biztos, hogy a szív és az elme is békére lel majd.

Légző gyakorlatok és csípőnyitó ászanák segítségével oldjuk ki testedből a feszültséget, és így a negatív energiákat; sérelmeket, dühöt, neheztelést.
A medence körüli izmokra ható ászanák hosszabb ideig való kitartása, a test bele engedése, a kilégzés nyújtása, mélyítése megkönnyíti stressz feldolgozását, segíti a felgyülemlett feszültségek kivezetését testedből, lelkedből.

 A workshopon a törzs közepével, ha úgy tetszik tartó központjával, vagyis a medencével és ízületeivel foglalkozunk; a határait keressük majd, megleljük és a mozgás tartományát a lehető legnagyobb figyelemmel növeljük (ha kell). A workshop egy lehetőség arra, hogy az izmaidban tárolt felesleges feszültséget feloldd, tova engedd, így szabadulva meg mindazon gondolatoktól és/vagy érzésektől, amelyek nem szolgálnak többé.
A foglalkozás körülbelül 3 órás lesz, kis pihenővel, hosszú relaxációval.
A workshopot Halmos Júlia tartja, hatha-, gerinc és kismama jóga oktató, képzés vezető, dúla, MBCP Mindfulness Meditációs tanár
Julcsiról többet itt olvashatsz: https://www.youliayoga.com/halmos-julia
A workshop díja: 5.500.- ft/fő
időpont: július 18. 17-20h-ig.
Minimum létszám 3 fő, maximum 7 fő.
Helyedet biztosítani a workshop befizetésével tudod. Utaláshoz számlaszámot e-mail fordultával küldünk.
Jelentkezés: youliayoga@gmail.com
vagy itt:

Details

Date:
július 18
Time:
5:00 du. - 8:00 du.
Event Tags:
, ,

Organizer

Halmos Julcsi
View Organizer Website

Venue

Kikötő
Fő tér 6-8.
Tapolca, Hungary
+ Google Map